מניעת הריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/11/2013 | 09:00 | מאת: שני

שלום רציתי להתייעץ אני לוקחת נרות וזה לא כל כך נוח וגלולות אני תמיד שוכחת לקחת רציתי גם לציין שאני דתייה והרופא לא המליץ לי על התקן אז רציתי לדעת האם יש משהו אחר שיהיה נוח ולא ישכח לקחת

שני שלום, קחי בחשבון שלא לכל אמצעי המניעה שהזכרת יש אותה יעילות. אם מבחינה הלכתית את יכולה לקחת גלולות, תוכלי להתייעץ עם רופא על שימוש במדבקות למניעת הריון (שמחליפים פעם בשבוע) או בטבעת למניעת הריון (לא התקן), שאותה מחליפים אחת למחזור. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות