תרופה ללא מרשם לילד בן שנה וחצי נגש שיעול ונזלת

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/11/2013 | 09:21 | מאת: olegz

שלום רב, האם קיימות תרופות לילדים עד גיל שנתיים נגד שיעול ונזלת (לאחר שילד חלה ולקח אנטיביאוטיקה) הניתנות לרכישה ללא מרשם הרופא. אם כן, איזה תרופות. אודה לתשובתך

שלום, כל תרופה לטיפול בשיעול ובהצטננות דורשת מרשם מתחת לגיל 6 שנים. מגיל שלוש ומעלה ניתן להיעזר בתוספי תזונה מסוימים (תכשירים טבעיים), ובגילאים צעירים יותר, ניתן להיעזר בהומאופתיה. מכשיר אדים מקל על הנשימה, וניתן גם לטפטף שמנים אתריים בסביבת הילד. ליאת

10/11/2013 | 15:50 | מאת: טל

זה סירופ מצמחי מרפא שמטפל בשיעול, ליחה ונזלת. מאחר והוא טבעי אין צורך במרשם. לטעמי הוא מאוד יעיל ויצא לי להשתמש בו עם הילדים כבר כמה פעמים. תרגישו טוב.

מנהל פורום תרופות ורוקחות