כמה אבילק ומתי בערב בבוקר

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/11/2013 | 10:55 | מאת: ורד גולד

יש לי עצירות קשה ורוצה לנסות אבילק סירופ. כמה כ פ ו ת (TBSP) צריך לקחת ומתי ביממה? תודה.

ורד שלום, מינון התחלתי של אבילאק הוא בין 15-30 מ"ל ביום, במנה אחת או מחולק ל-שתי מנות. ברגע שמושגת התגובה הרצויה, ניתן לרדת למינון של 15 מ"ל ביום. אין הנחייה מסוימת לשעות היממה, אך אם מדובר בנטילה חד-יומית, מומלץ לשמור על שעות קבועות. את הסירופ מוהלים במים וחשוב גם להקפיד על שתיה מרובה במהלך היום. ליאת

08/11/2013 | 11:38 | מאת: ורד גולד

אנא - אני סובלת ומבקשת תשובה דחופה. תודה.

ורד שלום, אם תשובתי לא הייתה מספיק ברורה, אני אחזור עליה. לא משנה בוקר או ערב. רצוי לא למדוד תרופות בכפות כי כל כף מיצרן שונה מכילה כמות שונה. אבילאק מגיעה עם כוסית מדידה ובאמצעותה מודדים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות