תה צמחים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/11/2013 | 16:06 | מאת: נעה

שלום האם צמחים/עלים לחליטה תה שקונים במשקל או בשקיות בחנויות טבע מכילות קפאין ? האם יש הגבלה כלשהי לאנשים שסובלים מלח"ד בשימוש בחליטות תה למיניהם ? כמו כן לגבי קפה ללא קפאין, האם זה אכן מאפשר לשתות ללא הגבלה ? תודה

נעה שלום, בחליטות צמחים אין קפאין, אך בתה רגיל (כולל תה ירוק) יש קפאין. בחליטות ללא קפאין אין מגבלת צריכה. גם קפה נטול קפאין מכיל קפאין, אך בכמות פחותה. איני מתמחה בתזונה, אך אני מניחה שלא ניתן לצרוך קפה זה ללא הגבלה, גם למי שלחץ הדם שלו תקין. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות