שלום רב

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

08/11/2013 | 23:48 | מאת: שרית חיים

בתי בת שנה ושבעה חודשים סובלת לעיתים תכופות מתפרחת חיתולים , ולפעמים גם פטרת. ניסיתי כל משחהפנית אפשרית, וזה לא עוזר מה עליי לעךשות? פניתי מס פעמים לרופא וזה לא עוזר

שרית שלום, יש מספר דרכים להתמודד עם תפרחת חיתולים. החלפה תכופה של חיתולים ואולי אפילו לנסות סוג אחר, שטיפה במים אחרי יציאות, שימוש בשמני רחצה באמבטיה. ניתן להשתמש בתכשיר פרוביוטיקה. במקרים שיש פריחה, לפנות לרופא עור לטיפול, ולהשלים את הטיפול עד תומו. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות