ריטלקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/11/2013 | 02:22 | מאת: דבורי

שלום רב, לאחרונה אני מנסה לברר על תחליף לרטלין שעם התועלת הביא תופעות לואי קשות לביתי, שמעתי על מוצר טבעי בשם ריטלקס, הבחנתי שיש דעות בעד ונגד, אשמח לשמוע את דעתך על קצה המסלג בנוגע לתכשיר זה. האם הוא באמת תחליף לרטלין? תודה!

דבורי שלום, איני מכירה את התכשיר מכיוון שאינו נמכר אצלינו. קשה להתייחס לתוסםי תזונה (תכשירים תרופתיים) מבלי מידע מהיצרן על מחקרים שנעשו עליו וללא תגובות מאנשים שצרכו אותו. מניסיוני, אין תחליף טבעי היעיל כמו ריטלין בהפרעות קשב וריכוז, אך יש תרופות מרשם אחרות שיכולות לגרום לפחות תופעות לוואי. תוכלי להתייעץ עם הרופא של בנך/בתך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות