שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/11/2013 | 12:29 | מאת: ליאת

שלום בעבר קיבלתי ארקוקסיה ודווקא איתה בשני הכדורים האחרונים הרגשתי לא טוב עם האתופן הרגשתי יותר טוב שאלה מתי מתחילים להרגיש בעיית קיבה עם אתופן או שלא מחייב סליחה אבל לא הבנתי מה זה עלול לגרום לקיבה לידע כללי אני הייתי אוכלת ובתוך זה שאני אוכלת לוקחת את התרופה כדור 400 ליום לעשרה ימים ועוד שאלה החומרים של תרופת אתופן גורמים לצביעת שיניים ..תודה

ליאת שלום, לא מחייב שייגרמו בעיות קיבה. אתופן על מרכיביו אינו צובע שיניים. בעיות בקיבה יכולות להיות: צרבת, כאבי בטן, שלשול, בחילה, וגם כיבים ודימומים ממערכת העיכול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות