תרופה הומאופתית בהריון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

11/11/2013 | 14:38 | מאת: עינב

שלום, אני שבוע 27 הריון בריא ללא סיבהוכים. מצוננת מהבוקר. גודש קל באף. קניתי תרופה הומאופתית בשם סינוסין. האם באמת אפשר לקחת אותה ללא חשש לעובר? המרכז הטרטולוגי לא נותן מענה עבור תרופות מסוג זה. תודה

עינב שלום, מבחינה כימית אין חומר פעיל בתכשירי הומאופתיה. תכשירים אלה מכילים "זיכרון" של חומר פעיל שפעם היה בתמיסה, אך עקב דילולים רבים אין לו זכר. תכשירים הומאופתיים פועלים ברמה אנרגטית. כלומר, מבחינה כימית אין שום חשש לעובר. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות