daivonex

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/11/2013 | 11:27 | מאת: מלי

ליאת שלום לפני כשבוע קיבלתי 2 משחות +3 סוגי שמפו לטיפול בסבוריאה ? פסיאוריאזיס? שנמצאת על הקרקפת.{הרופא לא ידע להחליט} במשחה salikaren נאמר לי להשתמש בשבוע הראשון ובשנייה daivonex בשבוע השני והלאה האם מותר למרוח daivonex על הקרקפת? בעלון רשום שאין להשתמש על קרקפת? מה לעשות? תוך כמה זמן ניתן לראות שיפור והגרד והקילוף יפסקו? תודה מלי

מלי שלום, התכשיר daivonex מגיע בצורת קרם או בצורת תמיסה לקרקפת. האם ייתכן שהרופא התכוון שתרכשי תמיסה לקרקפת? אם הרופא התכוון לשימוש בקרם, וודאי עם הרופא את אופי השימוש. התגובה לטיפול משתנה ממטופל למטופל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות