קרבוסילן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/11/2013 | 18:33 | מאת: שירן

התחלתי לשתות קרבוסילן לפני יומיים אני שותה את הכדור בוקר וערב כמובן שאת שני הכדורים השאלה שלי האם יכול להופיע תופעות לוואי של חוסר אויר כאילו אני רוצה לקחת נשימה עמוקה ופתאום נעצרת ועד שאני לא מפהקת לא נרגע אבל זה דבר שחוסר כל מספר שניות מה עליי לעשות

שירן שלום, לא נתקלתי בדיווח על הפרעות נשימה, בעקבות החומרים הפעילים בקרבוסילן. מכיוון שהתופעה מתרחשת אחרי נטילת הכמוסות, כדאי להפסיק את הטיפול ולפנות לרופא להמשך בירור. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות