שלום! ! !

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

14/11/2013 | 19:10 | מאת: דנה

אני סובלת מאדמומיות מתחת לאף במשך שלוש שנים לפחות, אני אלרגית לאבק ומאז ומתמיד הייתי מצוננת וצמודה לנייר טואלט לכן חשבתי שכשהנזלת תפסק האדמומיות תעלם. טיפלתי באלרגיה מזה שנה ועדין אין שינוי באדמומיות עם קצת יובש. יש אולי משחה לכל?

דנה שלום, יש מספר אופציות לטיפול ביובש ואדמומיות: משחת בפנטן, שמן שקדים, משחת "סקין סייבר" של מורז, ועוד. אם הטיפול ביובש לא עוזר, גשי לרופא. ליאת

14/11/2013 | 22:45 | מאת: דנה

העניין הוא האדמומיות היובש לרוב אין לי. השאלה אם הדברים האלו אובים למקרה של אדמומיות?

מנהל פורום תרופות ורוקחות