שינה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/11/2013 | 07:29 | מאת: עינת

שלום ליאת בני בן החמישה חודשים מתעורר בלילה על מנת לאכול כבר מגיל חודשיים הוא לא קם לאכול והיה ישן רצוף אני מקלחת אותו כל ערב אבל עדיין בשבועיים האחרונים הוא מתעורר אשמח לשמוע מה אפשר לעשות על מנת שישן שינה רצופה

21/11/2013 | 12:59 | מאת: קרן

לעינת שלום, תנסי להעביר את שעת המקלחת. יש ילדים שמתעוררים אחרי מקלחת בערב. נסי אחר הצהריים או בבוקר ותבדקי אם יש שינוי. בהצלחה.

עינת שלום, ייתכן ובנך דורש יותר אוכל בשלב זה בעקבות קפיצה בגדילה. אם את מניקה, כדאי להגדיל את תדירות ההנקה, ואם הוא ניזון מפורמולה, ייתכן והוא צריך כמות גדולה יותר או תוספת דייסה, המתאימה לגילו. ניתן להיעזר בטיפות הומאופתיות לתינוקות, המיועדות להקלה בהפרעות שינה אם זה נמשך, כדאי לשלול סיבה רפואית להפרעות שינה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות