ויטמינים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

21/11/2013 | 21:06 | מאת: הילה

איזה ויטמינים אני יכול לעזור לי נגד עייפות למרות שבבדיקות הכל יוצא תקין?

הילה שלום, אם בבדיקה רפואית שללו מצב רפואי הגורם לעייפות, תוכלי לנסות לצרוך מולטיויטמין מחברה ידועה כלשהי. אם תזונתך לקויה, תוכלי לנסות תכשיר ויטמינים המכיל גם מרכיבי תזונה (נוטריינטים). אם הינך בריאה ולא נוטלת תרופות אחרות, תוכלי להיעזר בתכשירי אנרגיה כגון ג'ינסנג או ויטמינים המכילים ג'ינסנג (חשוב לקחת בבוקר ולא בערב, כדי למנוע הפרעות שינה). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות