טחורים פנימיים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/11/2013 | 08:17 | מאת: הילה

בוקר טוב, טחורים פנימיים יש דבר כזה ומה התסמינים ואיך מטפלים????

הילה שלום, יש כזה דבר טחורים פנימיים. אלה הם טחורים (התרחבות של כלי דם באיזור פי הטבעת או הרקטום) שנמצאים בתעלה האנאלית. הם יכולים לגרום לתחושת מלאות באיזור פי הטבעת וכן לדימום. אם הם צונחים אל מחוץ לפי הטבעת, הם גם גורמים לכאב. הטיפול משלב שינוי הרגלים וטיפול תרופתי. חשוב להגביר את צריכת הסיבים במזון ולהרבות בשתיה. כדאי לעסוק בפעילות גופנית כמו הליכה, ולהימנע מישיבה או עמידה ממושכת. אמבטיות ישיבה פושרות עשויות להקל. ניתן להיעזר בתכשירים "לריכוך" יציאות ובפתילות נגד טחורים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות