פרוביוטיק

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/11/2013 | 11:22 | מאת: ויקי

שלום, ביקשתי בבית מרקחת פרוביוטיק לפעוט בן שנה ושמונה חודשים ונתנו לי את הפרוביווטיק באבקה של סופרב ביוטיקיד וראיתי במינונים שזה מתחיל מגיל 3 אין מינון מתחת לגיל 3 אז מה זה אומר שזה לא מתאים לשנה ושמונה?? ואם כן מה המינון? למתן יומיומי לחיזוק

22/11/2013 | 13:27 | מאת: ויקי

רק לשם דיוק שמה של הפרוביוטיקה שנתנו לי- ביוטיקיד LR

22/11/2013 | 13:29 | מאת: ויקי

ביוטיקיד LR

ויקי שלום, באתר החברה מצוין שמדובר בפרוביוטיקה המתאימה לתינוקות, פעוטות וילדים. כנראה שבגלל הנחיות ממשרד הבריאות, הם לא מציינים מינונים מתחת לגיל 3. יש מספר טלפון על האריזה של מחלקת הדרכה של החברה (1800350333), תוכלי לבקש מהם המלצה למינון. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות