אלרגיה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/11/2013 | 21:22 | מאת: עינת

שלום רב בני בן החמישה חודשים יש לו כבר שבועיים שלשולים בהתחלה הסקנו כי זה בגלל השיניים אך מהר מאוד גילינו שלא מכוון שיום אחד שהפסקנו לו את החלב הוא הפסיק השאלה שלי האם החלב( מטרנה ) יכול לעשות לו ככה זאת לא הפעם הראשונה שאני מביאה לו כבר שלושה / ארבעה חודשים הוא שותה מטרנה

עינת שלום, אם בהפסקת חלב יש גם הפסקה של השלשולים, וכאשר מחזירים את החלב, חוזרים השלשולים, זה יכול להצביע על קשר. זה מצריך בירור וכדאי לפנות לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות