אנטי אייג'ינג

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/12/2013 | 17:09 | מאת: אירה

שלום, האם ניתן להשתמש במשחת רטאויט כטיפול מונע הזדקנות העור? באיזו תדירות מומלץ להשתמש בו (גיל 45) והאם יש לו תופעות לוואי? תודה

אירה שלום, קרם רטאויט נמכר כתרופת מרשם לטיפול באקנה. החומר הפעיל יכול לסייע בהאטת התקדמות הזדקנות העור, אך בהנחיית רופא ובפיקוחו. לפי סוג עורך תקבע תדירות השימוש. תופעות לוואי נפוצות הן יובש, אדמומיות, קילוף וצריבה של העור, וגם רגישות לשמש. במקרים מסוימים תתכן פיגמנטציה. התכשיר אסור לשימוש בנשים הרות או מניקות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות