שלשולים בלתי פוסקים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/12/2013 | 19:08 | מאת: דבורה

חנוכה שמח! בני בן כמעט שנתיים משלשל במשך כמעט שבועיים ברצף, אין תופעות נוספות כמו חום הקאות או חולשה... האם יש משהו שניתן לתת לו? מה יכול להיות הגורם? הורדתי כל מאכל משלשל מהתזונה שלו! ! אציין שאינו במעון או מקום מרובה ילדים...

01/12/2013 | 19:30 | מאת: עינת

שלום דבורה גם בני משלשל במשך יותר משבועיים הוא אמנם קטן מהבן שלך היום היינו אצל הרופא מסתבר שיש לו דלקת אזניים בגלל זה השלשולים שווה לבדוק

דבורה שלום, כדאי לבדוק את נושא השלשולים אצל רופא הילדים. תוכלי לתת לילדך תכשיר פרוביוטי, רצוי באבקה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות