עצירות

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

01/12/2013 | 22:37 | מאת: נוי

שלום לך ליאת בני בן ה 9 חודשיים סובל מעצירות מה מומלץ להביא בשביל עצירות בגיל כזה.....?יש לציין שהוא אוכל רק מטרנה תחלבי חלב אחרים הוא אניינו מוכן לאכול תודה לך.....;-)

נוי שלום, בגיל 9 חודשים, ניתן כבר להוסיף לתזונה ירקות ופירות (לפי הנחיות טיפת חלב) שהם עשירים בסיבים ולכן מקלים על פעילות מעיים. ניתן גם לתת תכשיר תרופתי בשם נורמלקס. חשוב לקרוא את העלון לפני השימוש. במצב של עצירות קשה או ממושכת יש להתייעץ עם רופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות