חום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

02/12/2013 | 09:35 | מאת: קרן

איך ניתן להתמודד עם חום שלא יורד גם על ידי שימוש בדקסמול צהוב או אקומול לבן?

קרן שלום, אני מניחה שמדובר בטיפול בחום במבוגר. ניתן בחום גבוה לקחת 2 כדורים בבת אחת (מקסימום 8 טבליות ביממה). אם אין התוויית נגד, ניתן לקחת כדורי איבופרופן להורדת חום(יש לעיין בעלון לצרכן). חשוב לזכור שכדורים להורדת חום, מורידים את חום הגוף במעלה עד מעלה וחצי, ולכן במצב של חום מאוד גבוה, הטמפרטורה תרד, אך עדיין תיחשב לחום. אם החום מאוד גבוה ואין תגובה בכלל לטיפול תרופתי כלשהו, פני לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות