הוספת אדרונקס או וולבטרין לציפרלקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

03/12/2013 | 00:50 | מאת: דנה

אני התחלתי לפני מספר חודשים לקחת ציפרלקס עקב חרדות שהופיעו לי, הציפרלקס יעיל לחרדות אך לאחרונה שמתי לב שאני מרגישה דיכאונות מדי פעם עם תחושה של ייאוש וחוסר אונים, וכמו כן חלה אצלי ירידה בריכוז, צורך לישון הרבה, השמנה ועייפות. קראתי במספר מקורות באינטרנט שיש אשר נוהגים להוסיף וולבוטרין או אדרונקס כדי לשפר את המצב כמו שאני חווה מהציפרלקס, האם לדעתי שווה לנסות מינון נמוך של אדרונקס או וולבוטרין בתקווה שהמצב ישתפר?

דנה שלום, עלייך להפנות את השאלה לרופא המטפל שלך. הוא יחליט אם יש צורך בהתאמת מינון, החלפת תרופה או הוספת תרופה. מטרידה אותי תופעת הלוואי של דכאון וחוסר אונים. זהו מצב המחייב התייעצות מיידית עם הרופא המטפל. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות