פריחה בעור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/12/2013 | 23:04 | מאת: סם

באופן פתאומי התמלאתי בפריחהבעור. כתמים אדומים שמכסים את הירכיים, הבטן הגב. וכמובן מאוד מגרד. זה קרה לי בעבר הרחוק מאוד. בדרך כלל אינני אלרגית לשום דבר. נטלתי אריוס???? האם זה בסדר????

סם שלום, אריוס היא תרופה אנטיהיסטמינית לטיפול בתופעות אלרגיות, וייתכן ותביא להקלה בסימפטומים שלך. מכיוון שמדובר בתרופת מרשם, רצוי להתייעץ קודם לכן עם רופא. קח בחשבון שמצבי אלרגיה מסוימים דורשים טיפול יותר חזק, ולכן אם יש החמרה, פנה לרופא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות