הנקה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

05/12/2013 | 23:30 | מאת: בת אל

אני רק מניקה ושואבת לבקבוק כמה זמן הבקבוק יכול להיות בחוץ ועדיין אכיל ?

בת אל שלום, במידה ומדובר בחלב אם טרי ולא בשאריות, ניתן לשמור כ- 3-4 שעות מחוץ למקרר. ליאת

06/12/2013 | 16:25 | מאת: בת אל

הילדה שלי בת שבועיים וגם שהיא יונקת וגם שהיא אוכלת מבקבוק , היא נחנקת לי מה עושים ? אני כבר רק שואבת לה ונותנת לאמא להאכיל אוצה כי אני פוחדת , זה משהו שהוא נפוץ ?

בת אל שלום, כדאי שתתייעצי עם יועצת הנקה בנושא זה, זה כבר לא בתחום של ייעוץ תרופתי/רוקחי. בהצלחה, ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות