שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

07/12/2013 | 23:49 | מאת: מור

היי לפני כשבוע בערך יצאו לי פצעים בחלק האחורי של הלשון. זה נראה כמו שלפוחיות כאלה,נורא מציק וגם כואב. הרופא הבער ללי משחה לחלל הפה,נראה משהו בסגנון אקוםט, לא מאייתת את זה נכון. בכל אופן זה עדיין שם ולא עבר ואני מתחילה להילחץ מזה. מה אפשר לעשות ואיזה רופא הכי מתאים לגשת אליו? תודה

מור שלום, אם התופעה לא מחמירה, אז אין מה להילחץ אך כדאי לברר אם יש סיבה רפואית אחרת שבאה לידי ביטוי בפצעים בלשון. פני שוב לרופא שלך לקבלת טיפול חליפי או להפניה לרופא מומחה אחר (מומחה למחלות זיהומיות או אולי רופא שיניים). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות