שלשולים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/12/2013 | 01:11 | מאת: מירי

שלום רב, אחותי בת 21 סובלת משלשולים, חום וצמרמורות.. קניתי לה פרוביוטיק ולוקחת נורופן לחום. יש עוד תרופה שיכולה להקל עליה? היא ממש חלשה וחיוורת. תודה

מירי שלום, חשוב שאחותך תשתה הרבה נוזלים כדי למנוע התייבשות. מצב של שלשול המלווה בחום יכול להצביע על זיהום חיידקי במעיים (בעיקר אם מדובר על שלשול רירי), ולכן כדאי גם להתייעץ עם רופא לגבי טיפול אנטיביוטי. מכיוון שיש לה חום, היא לא יכולה ליטול אימודיום או קלבטן. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות