שיניים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/12/2013 | 06:54 | מאת: רותם

יש לי שתי בעיות בפה יש לי ליד הפה מבפנים פצע כואב בצד של הפה ואני לא יודעת עם זה אפתה וזה נהיה כמו חור וזה שורף כבר כמה ימים הביאו לי משחה ולא עוזר ובנוף. בסוף הפה יש לי חתיכה של חניכיים שנוגעת בשן וזה מציק האים זה מסוכו? תודה

רותם שלום, איני יכולה לאבחן אותך, אך סביר להניח שהפצע בפה הוא אפטה, והוא יכול לעבור מעצמו בפרק זמן של כשבוע. ניתן כמובן למרוח ג'לים לאפטות המיועדים להקלה על הכאבים ולזרז את ההחלמה. לגבי החניכיים, ייתכן ומדובר בדלקת חניכיים ולכן כדאי לפנות לרופא שיניים ולהתייעץ איתו לגבי הדלקת וגם לגבי הפצע השני. ליאת

10/12/2013 | 17:34 | מאת: רותם

תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות