כדור נגד בחילות/משיהו בסגנון רסקיו

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/12/2013 | 09:01 | מאת: אריאל

בוקר טוב,לפני כל מיני דברים שמלחיצים אותי אני מקבלת התקפי חרדה שמעורבים בבחילות והקאות. יש כדור נגד בחילות בלי מרשם? או משיהו בסגנון של רסקיו

אריאל שלום, רסקיו הוא תכשיר טבעי להרגעה ולכן ייתכן שבאופן עקיף (ע"י השראת רוגע) יוכל לעזור גם לבחילות. תכשירים תרופתיים נגד בחילות והקאות דורשים מרשם רופא. ישנו תכשיר תרופתי לבחילות נסיעה, שאינו דורש מרשם, אך יעיל בעיקר לבחילות שקשורות לתנועה. מבחינה טבעית, תוכל לקחת תכשירים טבעיים להרגעה או תכשירים טבעיים המבוססים על ג'ינג'ר, להקלה על בחילות. תוכל לנסות גם את צמידי סי-בנד, המיועדים להקלה בבחילות מסיבות שונות. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות