דלקת בעינייםפ

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

10/12/2013 | 11:46 | מאת: סיון

הבת שלי בת שנה היא מוציאה עכשיו שיניים ופיתאום יש לה דלקת בעיניים מה אני צריכה לעשות היא משתעלת ונזלת

סיון שלום, אם מדובר בדלקת עיניים חיידקית יש צרוך לפנות לרופא לקבלת מרשם לטיפות עיניים אנטיביוטיות. לעתים הקלה על הנזלת מקלה גם על סימפטומים בעיניים. ניתן להיעזר בתכשירים הומאופתיים להקלה על הנזלת או להתייעץ עם רופא לגבי תכשירים תרופתיים. ניתן להשתמש במגבוני עיניים סטריליים לניקוי ההפרשות מהעיניים. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות