כאבים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

12/12/2013 | 19:29 | מאת: נעמה

היי לפני חודש התחלתי לקיים יחסי מין לראשונה היו לי כאבים חזקים עד שנקרע קרום הביטולין וכבר חודש וחצי וכל פעם כואב לי מחדש היו רק שתי פעמים שגמרתי מחדירה בגלל הכאב אני מאבדת את ההנאה מה אני יכולה לעשות? ולכמה זמן זה אמור לכאוב

נעמה שלום, תוכלו לנסות מספר דברים כדי להפחית את הכאב כמו להשתמש בג'ל מיוחד המשמש כחומר סיכה (לאב ג'ל, KY, ג'ל של דורקס, ועוד) או להאריך את פרק הזמן שמשקיעים ב"משחק המקדים". אם זה לא עוזר, פני לרופא נשים שיבדוק אם אין סיבה רפואית לכאב. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות