שלום

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/12/2013 | 01:38 | מאת: אולגה

שלום אני אמא מניקה הנקה מלאה האם הגלולה Microlut משפיעה באיזה שהי דרך על החלב ואם יש סיכוי שיתייבש? ואילו תופעטת לוואי יש לגלולות אלו ? לי או לילד? ומי מתי אפשר להשחיל לתטך הרחם ספירל

אולגה שלום, גלולות מיקרולוט מיועדות לשימוש בנשים מניקות ואינן משפיעות על כמות ואיכות החלב. לא נצפו תופעות לוואי בתינוק היונק. תופעות לוואי וסיכונים פוטנציאליים למטופלת מפורטים בעלון לצרכן: http://www.old.health.gov.il/units/pharmacy/Trufot/ShowAlon.asp?tmpPath=/units/pharmacy/trufot/alonim/Microlut_%20pt_1321785932822.pdf ניתן להתקין התקן תוך רחמי כ- 6-8 שבועות אחרי לידה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות