איבופן או אתופן 400MG

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/12/2013 | 20:02 | מאת: ערן

שלום 1.שמעתי שאתופן עם חצי כדור של ובן או מוסקול יכול מאוד לעזור להשפעה מרגיעה על שרירים.האם הדבר נכון גם על איבופן ? אני מדבר על פעם פעמיים לא יותר.פעם בכל יום. 2.אותו שאלה של 1 רק על ארקוקסיה 90MG. 2.האם ארקוקסיה 90MG יכול להשפיע יותר ? מפני שהכאבים בלתי נסבלים והאיבופן לא משפיע בכלל על הכאבים ,למרות שהרופא נתן לי אתופן בבית מרקחת הביאו לי את האיבופן . תודה רבה על תשובתכם

ערן שלום, אתופן, ארקוקסיה, ואבן ומוסקול הן תרופות מרשם ולכן השימוש בהן ייעשה בהמלצת רופא. לתרופות ממשפחת הבנזודיאזפינים יש אפקט מרפה שרירים אך ואבן אינה נרשמת ואינה מותווית למטרה זו. אתופן וארקוקסיה הן תרופות נוגדות דלקת וכאב ושתיהן חזקות יותר מאיבופן 400 מ"ג. אם אתה חושד בטעות ניפוק, פנה לבית המרקחת בו קיבלת את התרופה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות