טבליות חומצה פולית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

19/12/2013 | 23:55 | מאת: אפרת

שלום וברכה:) ברצוני לדעת מה המינון המומלץ לנטילת חומצה פולית בע"ה לקראת הריון ובמהלך ההריון? האם יש המלצה שלך לחברה מומלצת שמוציאה טבליות חומצה פולית שכדאי לקנות מהם? תודה רבה ושבת שלום:)

אפרת שלום, ההמלצה היא לקחת מינון של 400 מק"ג (0.4 מ"ג) חומצה פולית לפני ובמהלך הטרימסטר הראשון של ההריון. לפעמים רופא הנשים מוצא לנכון לרשום מינון גבוה יותר במהלך ההריון, ולכן אם נכנסת להריון, התייעצי עם רופאך. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות