ויטה מורפן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/12/2013 | 13:14 | מאת: ויקי

היי ליאת, תינוק בן שנה ועשרה חודשים מגרד בטוסיק ועושה לעצמו שריטות האם אפשר למרוח לו ויטה מורפון? אם כן מה המינון המומלץ?(בעלון לצרכן לא רשום) והאם יש משהו שמומלץ יותר למרוח מויטה מורפן?

ויקי שלום, ניתן למרוח ויטה מרפן לתינוק. שכבה דקה פעמיים עד שלוש ביום. ניתן למרוח גם משחה טבעית על בסיס קלנדולה או 'סקין סייבר' של מורז. כדאי לבדוק מהו הרקע לגירודים (תגובה דלקתית או אלרגית או אולי תולעים), כי ייתכן ויהיה צורך בטיפול הדורש מרשם. אם החלפת את סוג החיתולים, סבון רחצה או משחת החתלה ייתכן וזו הסיבה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות