אורסוליט 300

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/12/2013 | 17:00 | מאת: רות

שלום רב, הנני נוטלת באופן קבוע אורסוליט 300 מ"ג, האם ידוע לך על מחסור בתרופה, היום נאמר לי בכמה בתי מרקחת שנגמר להם במלאי ואין להם תשובה מתי יהיה.

רות שלום, אין כרגע מענה בחברה המשווקת של אורסוליט, ולכן אין לי תשובה וודאית לגבי מחסור. אני כן יכולה לומר לך שבסניפים רבים של ניופארם יש מלאי של התכשיר ותוכלי לפנות לסניף הקרוב אלייך ולבדוק אם יוכלו לספק לך את התרופה. פרטים על סניפי הרשת, כולל כתובות ומספרי טלפון תוכלי למצוא באפליקציית ניופארם. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות