קרם לחות לאסמטת עור

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

20/12/2013 | 19:46 | מאת: מזל

איזה קרם לחות במחירים סבירים יש לתינוק עם אסטמת עור והאם יש קרם לחות של דר פישר לאסמטת עור?

מזל שלום, שאלת המחיר היא סובייקטיבית אך אני מסכימה איתך שבהרבה מקרים המחירים הן יקרים. מכיוון שזוהי עונה שמתאפיינת בהתפרצות של אטופיק דרמטיטיס יש מבצעים על קרמים ושמני רחצה יעודיים לבעיה זו, וזה מוזיל את רכישתם. קרמים ליובש כמו אקווזום ודרמקול אינם יקרים, אך אינם מכילים מרכיב מרגיע, אלא רק לחות. למיטב ידיעתי לד"ר פישר יש שמני רחצה וחלב אמבט לטיפול באסטמת העור. ליאת

22/12/2013 | 20:50 | מאת: מזל

ליאת שלום! תחילה תודה רבה על תשובתך במשך לתשובתך עם ככה באיזה קרמים עם מרכיב מרגיע את ממליצה? תודה

מנהל פורום תרופות ורוקחות