נצרת עילית

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/12/2013 | 19:54 | מאת: מינה

שלום ילדתי לפני 4 חודשים התינוקת שלי לא רצתה לינוק מהשד אז התחלתי לשאוב חלב ולתת לה..אני כבר אחרי 4 חודשים ומרגישה שהחלב שלי לא מספיק לה..מה אני יכולה לעשות כדי שיחזור החלב כפי שהיה..האם יש תרופה לזה

מינה שלום, בדרך כלל כשיש "קפיצה" בגדילה של תינוק יש דרישה מוגברת לאוכל. כדי לייצר חלב בהתאם יש להגביר את תדירות ההנקה (או במקרה שלך, השאיבה). חשב שתקפידי על תזונה מספקת ושתיה מרובה של מים. ישנם תוספי תזונה המיועדים להגברת חלב אם ותוכלי לנסות אחד מהם. מבחינה תרופתית, אין תרופה שמיועדת ספציפית להגברת חלב, אך יש תרופה שעושה זאת בעקיפין (אך אינה רשומה להתוויה זו) והיא דורשת מרשם רופא. מומלץ להתייעץ עם יועצת הנקה מוסמכת. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות