בירור לגבי relert

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

22/12/2013 | 22:34 | מאת: דורון

אני סובל ממיגרנות בערך אחת לחצי שנה אחרי יעוץ עם רופא נרשם לי relert קראתי שהטווח עד שהתרופה הוא 2-5 שעות שזה בערך טווח הזמן של ההתקף ממנו אני סובל לחכות שעתיים להשפעה היא אופציה בלתי אפשרית מבחינתי בגלל אופי המיגרנה אשמח לעוד מידע יש לציין שעדיין בלי עין הרע לא ניסיתי את התרופה

דורון שלום, תחילת אפקט של התרופה relert יכול להגיע גם אחרי חצי שעה מהנטילה כששיא האפקט מגיע בין שעה לשעתיים אחרי הנטילה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות