תכשיר להקלת צמיחת שיניים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/12/2013 | 00:56 | מאת: נטי

אני צריכה בבקשה המלצה לתכשיר טוב ומועיל לתינוק שמצמיח שיניים.

נטי שלום, תוכלי לבחור ממבחר ג'לים למריחה מרומית על החניכיים. ישנם תכשירים תרופתיים כמו טי-ג'ל או טבעיים כמו ג'נג'יג'ל בייבי או קמילו-אורל. בנוסף ישנם תכשירים הומאופתיים (לבליעה) המיועדים להקלה בתסמיני בקיעת שיניים. במצב של חוסר שקט ניכר, ניתן לתת משכך כאבים כדוג' אקמולי או נורופן (בתלות בגיל התינוק ובמצבו הרפואי ואחרי עיון בעלון לצרכן). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות