עודף שומנים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/12/2013 | 14:50 | מאת: ל

שלום, הבת שלי סובלת מעודף שומנים,היא מנסה לעשות פעילות גופנית כל יום אך זה לא עוזר. הלכנו לרופאות ואמרו לשנו לשמור על כמות האוכל שהיא אוכלת. אך זה גם לא ממש עוזר. רציתי לדעת מה עוד אפשר לעשות? היא ילדה עצלנית ורציתי לדעת מה אפשר לעשות שהיא בעצמה תהנה מזה.

שלום, לא הבנתי אם מדובר בעודף שומנים בדם או במשקל יתר ולא ציינת את גיל הילדה. אם מדובר בעודף משקל והרופאים שללו סיבה רפואית לכך, מומלץ להתייעץ עם תזונאי/ת לגבי תפריט. הימנעי מלקנות ממתקים, עוגות/עוגיות ושתיה ממותקת, ובגדילי את כמות הירקות בתפריט. ייתכן והיא תהנה מפעילות גופנית משותפת איתך או במסגרת חוג. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות