צוואר תפוס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

23/12/2013 | 17:28 | מאת: מזי

כבר 3 ימים אני סובלת מצוואר תפוס חזק מאוד לא עזרו לי משחות כוולטרן סיויף ריליף וטראומיל חיממתי את המקום מה לעשות

מזי שלום, חום יכול לעזור להרפות שרירים, ולכן טוב שאת מחממת את המקום. השתדלי להימנע משינויים קיצוניים בטמפרטורה (קור/חום). ישנן משחות שגם גורמות לתגובת חום מקומית (בן-גיי, רדיאן-B, פרסקינדול) ויכולות גם כן לעזור. במצבים קיצוניים, ניתן לפנות לרופא לקבלת תרופה מרפת שרירים (נדרש מרשם רופא). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות