ורמוקס פג תוקף?

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/12/2013 | 16:10 | מאת: מיכל

שלום רב, נתתי אתמול לביתי בת השלוש כפית 5 מ"ל של סירופ ורמוקס שהיה במקרר במשך למעלה משנה, פתוח. התוקף על הבקבוק הוא עד 2017. עכשיו בבקבוק חדש שקניתי ראיתי שהחומר טוב רק ל - 28 יום מיום פתיחת הבקבוק. האם אני צריכה לתת לביתי מנה חדשה מהבקבוק החדש, או שהמנה שכבר נתתי לה תעשה את העבודה, למרות שמדובר על בקבוק ישן? תודהגכע

מיכל שלום, אל תתני מנה נוספת, המשיכי את הטיפול כפי שרשם לך הרופא מהאריזה החדשה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות