צינון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/12/2013 | 17:35 | מאת: מאיה

היי אני חולה כבר כמעט 10 ימים בצינון והייתי אצל הרופא והוא נתן לי כדורים אבל זה לא עזר לי . מה אפשר לעשות ?

מאיה שלום, חשוב לציין אילו כדורים נרשמו לך ולתאר את הסימפטומים. אם מדובר בנזלת מימית או בגודש, האם יש סימפטומים נוספים כמו התעטשויות או גירוד בעיניים (יכול להצביע על אלרגיה). תוכלי לנסות תרופות ללא מרשם מהמגוון הקיים בבתי המרקחת. ניתן לקחת תוספי תזונה על בסיס סמבוק שחור או פרופוליס/אכינצאה או להיעזר בתכשיר הומאופתי. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות