כאבי גרון

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

24/12/2013 | 23:58 | מאת: arial

היי רציתי לדעת בבקשה איזה תרופה טובה לגרון לאוזניים ולשיעול ביחד תודה

אריאל שלום, במצב של כאבי גרון מומלץ להיבדק ע"י רופא מכיוון שזיהום חיידקי מחייב טיפול אנטיביוטי. באופן עקרוני, כל משכך כאבים יכול להקל על כאבי הגרון והאוזניים. קיימות קומבינציות טיפוליות שמכילות מספר מרכיבים רפואיים כמו דקסמול קולד או אקמול צינון ושפעת המקלים על סימפטומים של כאב, גודש ושיעול. תכשירים אלה אינם אנטיויראליים ולא מרפאים את המחלה אלא מקלים על הסימפטומים שלה. יש לעיין בעלון לצרכן לפני השימוש ולהתייעץ עם רופא במידה וחולים במחלה כרונית. תוכל כמובן לטפל בכל בעי בנפרד (סירופ נגד שיעול, טיפות להקלת כאבי האוזניים ולכסניות מציצה/תרסיס לגרון). ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות