שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/12/2013 | 08:26 | מאת: דן

בעקבות כאבי כתף חזקים קיבלתי לקחת שני כדורי ולטרן אני נוטל גם גנואט אלפלריד אמריל קרדיולק ויטמין טריפל האם מתנגש והאם אקמול מותר תודה

דן שלום, אני מתייחסת בתשובה רק לאינטראקציה של התרופות הקבועות עם וולטרן. מבין התרופות שאתה לוקח, יש התנגשות של קרדילוק עם וולטרן. נטילת וולטרן או תרופה אחרת מאותה משפחה עשויה להפחית את יעילות הורדת הלחץ דם של תרופות כמו קרדילוק. רצוי לקחת את המינימום האפשרי מתרופות אלה (נוגדות דלקת). אם מדובר בטיפול ממושך יש לבצע מעקב ל"ד . ציינת שמדובר בשני כדורים, אני מניחה שמדובר בכדור ביום למשך יומיים ולא בשני כדורים ביום, מכיוון שכדורי וולטרן במינון 100 מ"ג ניתנים לרוב רק פעם אחת ביום. ניתן לקחת אקמול. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות