המשך שאלה

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/12/2013 | 08:30 | מאת: דן

אני יוסיף אני אדם מאוד חרדתי אני יכול לקחת כדור חדש כמו למשל הוולטרן ואפילו שזה לי יעשה לי כלום אני יכול מהחרדה להרגיש רעידות זרמים כבר קרה האם זה קורה אני יכול לקחת אלפלריד למשל חצי שעה אחרי כדור כמו וולטרן או אקמול

25/12/2013 | 11:09 | מאת: שי

שלום ליאת אני משתעל ויש לי גם ליחה על איזה תרופה את תמליצי

שי שלום, תוכל ליטול תכשיר "מדלל ליחה" ללא מרשם (כדוגמת מוקוליט או סולבקס או ראולין). תכל לשלב עם תכיר לשיעול יבש לפני השינה במידה ויש לך גם שיעול טורדני, המפריע לישון בלילה. תכשירים טבעיים שיכולים לעזור: סירופ טננבלוט, הוסטן-אליקסיר, אלדרבלוט ועוד. ליאת

דן שלום, אין מניעה לקחת אלפרליד אחרי וולטרן או אקמול, בתנאי שזה תואם את המינון היומי שנרשם לך ע"י הרופא. קח בחשבון תופעות לוואי פוטנציאליות של אלפרליד כמו פגיעה בערנות וטשטוש. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות