טלפסט 180

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/12/2013 | 12:53 | מאת: מנוזל

שלום, אני סובל מהתקף אלרגיה המתבטא בעיקר בנזלת שקופה וצריבה באיזור האף והעיניים. איני נוטל כדורים בד"כ. קיבלתי מרשם לטלפסט 180 ושמתי לב שבעלום התרופה נרשם שיעוד התרופה הוא לתפרחת מתמשכת המלווה בגרד. אין אזכור לטיפול בנזלת. לעומת זאת, בעלון של טלפסט 120, ייעוד התרופה הינו הקלה במקרים של נזלת אלרגית עונתית. ברצוני לוודא כי טלפסט 180 יעילה לטיפול בנזלת או שעלי לקחת טלפסט 120. תודה.

שלום, טלפסט 180 ו-120 מכילות את אותו חומר פעיל אך במינונים שונים. במשרד הבריאות המינונים השונים רשומים להתוויות שונות אך מכיוון שמדובר באותה תרופה לשני המינונים יש אפקט מיטיב על נזלת אלרגית. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות