דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

25/12/2013 | 21:15 | מאת: נסטיה

אצל חברה שלי יש 4 חתולים וטחריי שאני נמצאת אצלה אני מתחילה אוטומטית לגרד את העיניים. אני יודעת שזה לא אלרגיה לחתולים כי גם לי בבית יש לא קצת חתולים. האם זה חמור? מה אפשר לעשות בשביל שאני יוכל לבקר אצלה בלי בעיות?

נסטיה שלום, אלרגיה שמתבטאת בגרד בעיניים אינה מסוכנת, אך זה לא נעים. אלרגיה חמורה מתבטאת בהתנפחות של השפתיים ו/או הלשון ותחושת מחנק. התייעצי עם רופא לגבי נטילה של תכשיר אנטיהיסטמיני להקלה על תסמיני האלרגיה. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות