שימוש בציפרודקס

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/12/2013 | 19:55 | מאת: אוה

אני סובלת מדלקת בשלפוחית השתן נרשמה לי התרופה ciprodex 500 אולם לא הרופא ולא הרוקח לא אמרו לי האם לקחת את התרופה עם/אחרי/לפני האוכל. האם תוכלו לעזור? גם בעלון אין הוראה המתייחסת לזמני לקיחת התרופה.

אוה שלום, ניתן לקחת תרופה זו עם או בלי אוכל, אך רצוי לא עם מוצרי חלב (חלב, יוגורט). חשוב להרבות בשתיה במהלך הטיפול. יש להפחית צריכת קפאין במהלך הטיפול, ולהפריד מספר שעות מסותרי חומצה, תכשירי אלומיניום, סידן, מגנזיום או אבץ. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות