דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/12/2013 | 20:34 | מאת: ליטל

כמה ימים יש לי דלקת וכאבים חזקים בבטן. לקחתי רווטינקס 5 פעמים ןפעמיים 50 טיפות אופטלגין וזה לא עזר. מה לעשות?

ליטל שלום, כדי לעזור לך אני צריכה לדעת יותר פרטים, מכיוון שאם איני יודעת מהו הרקע לכאבי הבטן, לא אוכל להמליץ על טיפול תרופתי/טבעי. רווטינקס משמשת כטיפול עזר במצב של אבנים בדרכי השתן, האם זו הבעיה? אם יש חשש לדלקת בדרכי השתן מומלץ לפנות לרופא. בינתיים ניתן לקחת תוספי תזונה על בסיס חמוציות או D- מאנוז. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות