בית מרקח ניו פארם חיילים

דיון מתוך פורום  תרופות ורוקחות

31/12/2013 | 20:58 | מאת: שירה

היי, ברצוני לדעת אם אני מגיעה לניו פארם עם מרשם אני אוכל לקבל שם את מה שאני צריכה? (אני נמצאת ברפואה אזרחית) השאלה היא בעצם אם אני צריכה ללכת רק לבית מרקחת בקופ"ח או שאפשר בבית מרקחת של ניו פארם ? (אני חיילת)

שירה שלום, האם מדובר במרשם דרך אחת מקופות החולים? מרשמי קופות חולים, גם עבור חיילים, ניתן לקבל בסניפי הרשת (צריך לבדוק אם יש לסניף בו את מעוניינת לרכוש הסדר עם קופת החולים שלך). מרשמים צבאיים יכובדו במחיר מלא. ליאת

מנהל פורום תרופות ורוקחות